O nama

INGRA d.d. tvrtka za izgradnju investicijskih objekata, uvoz, izvoz i zastupstvo osnovana je 1955., kao izvozna zajednica tadašnjih velikih proizvođača u elektro i strojogradnji s namjerom da oko sebe okupi pojedine grupacije kako bi za njih organizirala izvoz i investicijsku izgradnju u svijetu. U više od 50 godina svog djelovanja, INGRA je izvela radove u više od 30 zemalja svijeta na više od 100 energetskih objekata kao što su hidroelektrane, pumpne stanice, centrale i slično te više od 700 različitih projekata kao što su tvornice, hoteli, turistički kompleksi, bolnice, mostovi, ceste.

Danas INGRA djeluje kao dioničko društvo koje je, uz investicijsku izgradnju kojom se bavi od osnutka, proširilo svoje djelatnosti na stanogradnju, turizam, osobito nautički turizam, cestogradnju i druge prateće djelatnosti. Dionice INGRE kotiraju na Redovitom tržištu Zagrebačke burze.

» više

Ingra stalno prati kretanje tržišta u zemlji i svijetu. Na današnjem brzom i modernom tržištu opstaju samo oni dovoljno fleksibilni da na vrijeme prepoznaju potrebe.
Od samog početka, INGRA je nudila i izvodila velike investicijske projekte kao što su velika energetska i industrijska postrojenja, a gradila je i velike turističke komplekse, hotele, bolnice i slične kapitalne objekte po sistemu "ključ u ruke".

Naše osnovne djelatnosti su:

NOVOSTI
Redovito tržište Zagrebačke burze
Certifikati 
Certifikat ISO 9001 Certifikat ISO 14001
Izrada web stranica dimedia.hr