drustvenoodgovornoposlovanje

DRUŠTVENO ODGOVORNO POSLOVANJE

Društvena odgovornost INGRE temelji se na odgovornom poslovanju te na odnosu prema zaposlenicima, poslovnim partnerima, dioničarima i državnim i nevladinim organizacijama.

Politika upravljanja kvalitetom i okolišem temelj je poslovanja INGRE koje je usmjereno na jačanje postojeće pozicije na svjetskom i domaćem tržištu, što nam omogućuju vlastiti tehničko – tehnološki i ljudski resursi i razvijena mreža vanjskih suradnika, stručnjaka i partnera iz Hrvatske i inozemstva te godine iskustva u poslovanju.

INGRA u poslovanju poštuje sve važeće propise vezane uz očuvanje okoliša, vodi računa o svojem utjecaju na okoliš i nastoji formirati zelenije proizvodne procese.

 

odrzivirazvoj

ODRŽIVI RAZVOJ

Našu djelatnost, koja je usmjerena pružanju usluga u svim fazama izgradnje investicijskih objekata i njihovog održavanja, težimo obavljati na načelima održivog razvoja.

INGRA se tradicionalno vodi idejom „I kad mijenjamo prirodu, čuvajmo je!“ i sustavno integriramo načela upravljanja okolišem i održivog razvoja u naše poslovne odluke i procese. Briga o okolišu jedan je od naših osnovnih prioriteta.

sponzorstvaidonacije

SPONZORSTVA I DONACIJE

U godini poput 2020. društvena odgovornost kompanija ukazuje se važnijom no ikada. Uz donacije bolnicama i sportskim školama na području Zagreba i Dubrovnika, INGRA na razne načine pomaže obiteljima na ruralnim područjima pogođenim potresom. Pružanje pomoći ljudima kojima je potrebna smatramo samorazumljivim, pri tome slijedimo primjer velikog broja naših sugrađana.